Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia

A A A

Linia telefonică de urgență:
0090 5386872101
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamitați naturale, alte situații excepționale.
La acest numar nu se fac programari și nu se ofera informații de ordin consular.

Noutăţile Ambasadei

08/10/2020 | Noutăți

Alertă de călătorie

Pentru informații operative, urmăriți pagina de Facebook a Ambasadei https://www.facebook.com/MoldovainTurkey

STARE DE URGENȚĂ: NU...Read more

13/08/2020 | Noutăți

Înregistrarea prealabilă pentru alegerile prezidențiale a cetăţenilor cu drept de vot din străinătate sau care au domiciliul în localitățile din stânga Nistrului

Comisia Electorală Centrală informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot care se află în străinătate sau au domiciliul în localitățile din stângă Nistrului (Transnistria), municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni și intenționează să participe la alegerile pentru funcția de...Read more

12/08/2020 | Noutăți

BRD LANSEAZĂ ÎNREGISTRAREA PENTRU PARTICIPARE LA ZILELE DIASPOREI 2020

Stimați membri ai diasporei,

Vă invităm să vă înregistrați pentru participare la Zilele Diasporei 2020, organizate de Guvernul Republicii Moldova, care se vor desfășura în format on-line în perioada 21-23 august curent.

Termenul limită de înregistrare este 19 august 2020....Read more

06/08/2020 | Noutăți

Întrevederea Ambasadorului Dmitri Croitor cu Ambasadorul Finlandei în Republica Turcia

Pe data de 06 august 2020, a avut loc întrevederea de curtoazie a Ambasadorului Dmitri Croitor cu Ambasadorul Republicii Finlanda în Republica Turcia, dl Ari Maki.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb amplu de opinii cu privire la modalitățile de aprofundare a relațiilor...Read more

06/08/2020 | Noutăți

Întrevederea Ambasadorului Dmitri Croitor cu Rectorul Universității Ankara, Prof. Dr. Erkan Ibiș

Pe data de 5 august curent, Ambasadorul Dmitri Croitor a avut o întrevedere cu Rectorul Universității Ankara, Prof. Dr. Erkan Ibiș. La întrevedere au participat Prof. Dr. Sibel Süzen, Vice-rector al Universității Ankara, dl Onur Hoșnut, Coordonator adjunct al Programului Erasmus+ și dna Corina Prigorschi, Secretar I.

În...Read more

29/07/2020 | Noutăți

​​​​Întrevederea Ambasadorului Dmitri Croitor cu Directorul Executiv al Ziraat Bank, dl Hüseyin Aydin

Pe data de 27 iulie curent, a avut loc întrevederea Ambasadorului Dmitri Croitor cu Directorul Executiv al Ziraat Bank, dl Hüseyin Aydin.

În cadrul întrevederii, a fost propusă intrarea Ziraat Bank pe piața bancară din Republica Moldova. Totodată, au fost remarcate beneficiile...Read more

Subscribe to Noutăţile Ambasadei

Noutăţile MAEIE

30/10/20 | Comunicate de presa

30 octombrie 2020, Chișinău – Institutul diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în parteneriat cu Institutul diplomatic bulgar, a organizat cea de-a treia conferință online din acest an, de această dată, în domeniul integrării europene, cu genericul „The difficult art of European integration.

30/10/20 | Comunicate de presa

30 octombrie 2020, Chișinău – La sediul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost desfășurată conferință de presă susținută de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova, Oleg Țulea, și președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, cu tema „Alegerile prezidențiale – votul în străinătate”.

29/10/20 | Comunicate de presa

29 octombrie 2020, Chișinău – Secretarul de stat Dumitru Socolan a avut o întrevedere cu prim-vicepreședintele Comitetului Executiv al Comunității Statelor Independente, Victor Guminskii, care se află în Republica Moldova în calitate de ș

28/10/20 | Comunicate de presa

Ministrul afacerilor externe și integrării europene, Oleg Țulea, și președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, vor susține vineri, 30 octombrie, la ora 11:00, în incinta MAEIE o conferință de presă pe subiectul: „Alegerile prezidențiale – votul în străinătate”.

28/10/20 | Comunicate de presa

28 octombrie 2020, Chișinău - Secretarul de stat Dumitru Socolan l-a primit în audiență pe ambasadorul Republicii Franceze în Republica Moldova, Pascal Le Deunff.